Chippen bij u Thuis

 
Mijn naam is Brigitte , van Cattery of Feather Tails.
 
Ik ben van beroep doktersassistente, hierdoor ben ik ook bevoegd dieren te chippen. Ik ben bevoegde en bekwame chipper voor mens en dier.
Ik heb de opleiding gevolgd en voltooid. Inmiddels heb ik vele kittens en puppies gechipt. 
 
De chips die ik gebruik zijn vrijwel dezelfde als die bij uw dierenarts, alleen gebruik ik de micro chip. Deze is een stuk kleiner dan de gewonen chip. Hij is duurder in gebruik maar is beter afleesbaar. Naast het zetten van de chip ontvangt u een Europees paspoort met hoesje. 
 
Ik als dierenliefhebber vind het van groot belang dat alle kittens en puppies worden gechipt.
Dit in verband met weg lopen of stelen van onze lievelingen. Als uw dier is gechipt kunt u altijd bewijzen dat het dier van u is, u heeft tenslotte het Europese paspoort of vaccinatie boekje met daarin het chipnummer.
 
Mocht uw dier worden gevonden kan het dierenasiel of de dierenambulance precies zien wie de eigenaar is. Het is daarom vooral belangrijk dat u uw huisdier laat registeren bij de NDG (stichting Data Nederlandse Gezelschapsdieren). Het aanmelden kost u slechts 4,70 per dier. Het aanmelden kan heel snel via www.ndg.nl 
 

Ik heb besloten mijn diensten aan te bieden aan een ieder die dit op prijs stelt. 

 
Ik ben bereid om bij u thuis uw huisdier(en), cq nestjes van kittens ( met of zonder stamboom) en puppies (zonder stamboom) te komen chippen tegen een kleine vergoeding. 
 
Het welzijn van alle dieren staat voor mij voorop! En ieder dier verdient een chip!
 

Uw puppies moeten vanaf hun 6e levensweek worden gechipt, kittens chip ik ongeveer 1 week voor hun eerste enting van 9 weken.

Is uw hond op of na 1 april 2013 geboren? Dan moet u uw pup binnen 7 weken na de geboorte laten chippen en registreren. Dat geldt ook voor honden die u op of na deze datum importeert. U bent strafbaar als uw hond niet gechipt of geregistreerd is, terwijl dit wel zou moeten. U kunt een gevangenisstraf of een geldboete tot € 19.500 krijgen. Voor katten geldt deze wet niet!

 
Soms stellen Catteries het op prijs hun kittens pas rond de 11e of 12e week te laten chippen.
We kunnen dan vast een afspraak maken voor in deze weken en als u het bedrag van het chippen naar mij overmaakt stuur ik voor de 8e week de paspoorten vast naar u toe, zo heeft u het paspoort al in huis voordat u naar uw dierenarts gaat voor de eerste enting.
 
Ik kom bij u thuis chippen op een door ons afgesproken tijd en dag.
 
 
Kosten;
-    15,00 per kitten/puppie chip excl. vaccinatie boekje met plastic hoesje.
-    17,50 per kitten/puppie chip incl. vaccinatie boekje met plastic hoesje.
-    Ik chip tegen een kleine reiskostenvergoeding ook buiten Alsmeer/Amstelveen
 
Ik ben te bereiken via mail: brigitte-verhagen@hotmail.com of telefonisch 0636144323 ( bij geen gehoor laat uw naam en nummer achter dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug).
 
 
 

Contact

Cattery of Feather-tails 06-36144323 ( na 18.00 uur svp) feathertails@hotmail.com