Heeft U interesse mail mij dan op feathertails@hotmail.com

 

Wat u als kitten koper moet weten;

- Ziet U een kitten die U aanspreekt, bel dan gerust dan maken we gezellig een afspraak.

- De eerste 4 weken mogen de kittens geen bezoek ontvangen, dit om stress en infectieziektes te voorkomen.

- Ik vind het belangrijk om te weten in wat voor gezin mijn kittens worden opgenomen. Na de 4e week maken we gezellig een afspraak om uw kitten te komen bekijken en te knuffelen.                  

Als u akkoord gaat met de door u uitgekozen kitten ondertekenen we het koopcontract en ontvang ik graag een aanbetaling van 300 euro. Ik zet de kitten als gereserveerd op de site.

- De kittens die niet voor de fok worden verkocht worden gesteriliseerd en gecastreerd als ze 12 weken zijn. 

- De kittens mogen als ze 13 weken zijn verhuizen. Siberen zijn een groot ras en hebben hun moeder voor een goede socialisatie echt nodig tot 13 weken! (gaat u op vakantie kan uw kitten hier tegen een kleine vergoeding blijven totdat u terug bent)

- als de kittens verhuizen zijn ze: goed gesocialiseerd, gechipt, volledig geent, gecastreerd/gesteriliseerd, ontwormt en gezond verklaart door de dierenarts.

U gaat naar huis met een prachtige stamboom, vaccinatieboekje en een kittenpakket zodat het kleintje de eerste dagen zijn vertrouwde voedsel kan eten. Dit om darmproblemen te voorkomen. Het is raadzaam de kleine de eerste maanden zijn vertrouwde voedsel te laten eten. Na een paar maanden kunt u langzaam overgaan naar ander voedsel, als u dit wilt. Ik breng u volledig op de hoogte welk voedsel het kleintje gebruikt. 

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen!

- Het adoptiebedrag van een prachtige siberische kitten is 875,=. (de aanbetaling wordt in mindering gebracht). Dit bedrag is inclusief sterilisatie of castratie.

NOG EVEN WAT WEETJES VOOR ALS U EEN SIBEER WILT ADOPTEREN;

Een siberische kat is heel erg sociaal, het is daarom niet raadzaam hem vrij buiten te laten lopen. In een afgeschermde tuin is hij/zij heel erg gelukkig, vooral als hij door middel van een kattenluikje zelf in en uit het huis kan lopen! Het is een feest voor ze om vooral in de nacht buiten te spelen!

Ook omdat de sibeer zo sociaal is zal hij als hij buiten vrij rondloopt met iedereen meegaan! Helaas zijn er siberen die niet meer thuis zijn gekomen, bespaar uzelf dit verdriet en houdt hem in huis en tuin!

Een sibeer is van oorsprong een wilde kat, die de vrije natuur erg op prijs stelt, kijk dus niet gek op als uw sibeer heerlijk in de stromende regen zit of glijbanen maakt in de besneeuwde tuin! Ze kunnen hier prima tegen!

Wees niet bang dat uw schat ziek wordt ze weten zelf precies wanneer ze weer naar binnen moeten, even schudden en weer heerlijk slapen.

Een sibeer vind het niet fijn om alleen te zijn. Het is een ras dat gewent is in een groep te leven. Hij echt een ander maatje nodig. Dit kan een andere kat of hond zijn (ras maakt niet uit), het hoeft geen Sibeer te zijn.

Heeft u nog vragen schroom niet mij te mailen of te bellen, ik help u graag!

 

 

Contact

Cattery of Feather-tails 06-36144323 ( na 18.00 uur svp) feathertails@hotmail.com